search
Nieuw op Netflix: 'Line of Duty' seizoen 5!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Line of Duty' seizoen 5!

In het vijfde seizoen speelt 'Stephen Graham' de corrupte agent...

Line of Duty is terug! Sinds de lancering van het eerste seizoen van de reeks in 2012 heeft Line of Duty heel wat fans weten te verzamelen. Deze fans kunnen vanaf vandaag, 1 november 2019 het vijfde seizoen bekijken op de populaire streamingdienst Netflix!

Line of Duty vertelt het verhaal van een speciale eenheid die deel uitmaakt van de politie, namelijk AC-12. De hoofdrollen in de serie zijn weggelegd voor Martin Compston (bekend van onder meer Sweet Sixteen) en Vicky McClure (bekend van onder meer Broadchurch). Zij kruipen in de huid van de personages Steve Arnott en Kate Fleming. In elk seizoen wordt er door de eenheid jacht gemaakt op een corrupte agent. Deze keer is het de beurt aan Stephen Graham (Boardwalk Empire) om die eer op zich te nemen.

Wat de fans ongetwijfeld wel zullen weten is dat Line of Duty is bedacht door Jed Mercurio. Hij is ook onder meer bekend van de serie Bodyguard. Het vijfde deel van de reeks verscheen eerder dit jaar uiteraard reeds op BBC First en is dus vanaf nu ook te zien op Netflix.

Populair
Line of Duty kan rekenen op een aanzienlijke populariteit. De reeks weet daar ook zonder meer aanspraak op te maken door haar uitstekende verhaallijnen en het prima optreden van de cast. Op de gespecialiseerde website IMDB weet ze een score neer te zetten van 8,6/10. Dat is reeds behoorlijk indrukwekkend, maar het kan nog beter. Op die andere website, namelijk Rotten Tomatoes ligt de Average Audience Score immers zelfs op maar liefst 94 procent!

Wil je graag alvast een voorsmaakje van wat het vijfde seizoen van Line of Duty allemaal voor jou in petto zal hebben? In dat geval kan je de onderstaande trailer bekijken! Wie meteen het vijfde seizoen wil bekijken kan dit aldus doen vanaf vandaag, vrijdag 1 november 2019 op Netflix!

Aanbevolen artikelen