Er is geen goed of slecht in 'The Mandalorian'

Geen goed of slecht in 'The Mandalorian'

De Star Wars-franchise neemt ene andere wending.

Jim Pedd, 2 november 2019 om 15:56

Tijdens de Skywalker-films en ook de spin-offs, is het tot nu toe altijd heel duidelijk geweest wie goed is en wie slecht. Maar volgens acteur Pedro Pascal zit dat wel anders in zijn serie, The Mandalorian. Er is geen binair conflict tussen Jedi en Sith.
“Goed en kwaad zijn perfect van elkaar gescheiden in de wereld van Star Wars. In dit geval zitten we echter veel dichter bij het centrum”, deelde Pascal met AP. “We bevinden ons ver voorbij die grenzen, en voorbij die heel lineaire, heel specifieke definities.”

Lees ook: Prachtige karakterposters Star Wars-serie 'The Mandalorian'!

Heel anders
Daarmee wordt de eerste live-action serie in de franchise echt heel anders dan alles wat we tot nu toe gezien hebben. De serie speelt zich af na de val van het Keizerrijk en tijdens de opkomst van de First Order. We zien de Outer Rim, waarin de autoriteit van het Keizerrijk ergens wel nodig was voor de rust.

Lees ook: Star Wars-serie 'The Mandalorian' heeft een gestoord hoog budget

De tijden zijn, met de ogenschijnlijke dood van de Keizer, heel anders en minder vredig. Tegen die woelige achtergrond zien we een Mandalorian, een premiejager, missies ondernemen. Vanaf 12 november op Disney+ te zien.

Bron: AP

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Star Wars, Pedro Pascal

Populair nieuws