Opnames 'The Falcon and The Winter Soldier' officieel gestart!

Opnames 'Falcon and The Winter Soldier' gestart!

En een logo onthuld.

Bram de Groot, 2 november 2019 om 10:00

Met de komst van Disney+ wordt ook het Marvel Cinematic Universe een stuk groter. Marvel Studios gaat voor de streamingdienst namelijk een flinke reeks miniseries afleveren die een avontuur laten zien van één of meer Marvel-personages.
De eerste series in de reeks zullen vooral rond bestaande MCU-personages draaien. In The Falcon and The Winter Soldier zal de focus liggen bij de bekende Avengers side-kicks Falcon van Anthony Mackie en The Winter Soldier van Sebastian Stan. Zij zijn nu officieel gestart met de opnames en onderstaande eerste foto van een logo vanaf de set is een feit.Wat kunnen we verwachten?
Comingsoon.net sprak met Avengers: Endgame-schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely. Zij werken niet aan de serie maar wisten wel e.e.a. te vertellen. Bijvoorbeeld waarom de Falcon nu het schild van Captain America heeft. "Captain America werkt niet voor de overheid, hij is een symbool. En ik denk dat Sam dat zoveel meer uitstraalt dan Bucky," aldus Markus.

"Er zijn meer interessante verhalen rond Sam als we vooruit kijken," aldus McFeely. "Er is ongetwijfeld een verhaal over Bucky waar hij het schild overneemt, maar dan kun je al voorspellen wat er gebeurt, toch?" De Marvel-serie The Falcon and The Winter Soldier verschijnt eind 2020 op Disney+.

Lees ook: 'The Falcon and the Winter Soldier' gaat over nieuwe Captain America

Bron: Comingsoon.net

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan

Populair nieuws