Ian Somerhalder (V-Wars) opgenomen in ziekenhuis

Ian Somerhalder (V-Wars) opgenomen in ziekenhuis

De opnames van V-Wars blijken behoorlijk gevaarlijk te zijn...

Door redactie, 4 november 2019 om 14:23

Als je heel wat jaren in de huid bent gekropen van een onsterfelijk personage is de kans groot dat dit op een bepaald ogenblik in je hoofd gaat spelen. Toch moet acteur Ian Somerhalder dringend beseffen dat hij niet echt onsterfelijk is. De opnames van zijn nieuwe project V-Wars hebben hem namelijk in het ziekenhuis doen belanden.
In V-Wars speelt Somerhalder het personage van Dr. Luther Swann. De nieuwe rol zorgt er voor dat Somerhalder gewoon een mens is en niet langer een vampier. Bovendien blijkt er ook geen sprake te zijn van een donker kantje bij het personage zoals toch wel het geval was bij Damon Salvatore in The Vampire Diaries. Somerhalder is niet alleen verantwoordelijk voor de hoofdrol in de nieuwe reeks, daarnaast is hij natuurlijk ook de producer van de serie.

Lees ook: Ian Somerhalder deelt telefoonnummer met fans!

Eerste keer
In een recent interview gaf Somerhalder het volgende aan met betrekking tot V-Wars; "Het is de eerste keer dat ik als producer betrokken ben bij een project als dit, maar ik hoop dat jullie er van houden. Ik heb niet alleen mijn hart, maar ook mijn ziel in dit project gelegd welke nu toch alweer meer dan een jaar van mijn leven in beslag neemt. Het heeft me zelfs in het ziekenhuis doen belanden! Toch, het is een fantastische reis geweest. Kijk alsjeblief en laat me vooral weten wat jullie er van vinden!"

Hoe Somerhalder precies in het ziekenhuis is beland werd niet bekend gemaakt. V-Wars gaat in première op 5 december van dit jaar.

Lees ook: Ian Somerhalder: "Niet bang voor nieuwe vampierenserie na The Vampire Diaries"

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: VWars, serie, Netflix, Ian Somerhalder

Populair nieuws