Nieuw op Netflix: 'Outlander' seizoen 4!

Nieuw op Netflix: 'Outlander' seizoen 4!

Het vierde seizoen was eerder exclusief te bekijken bij Ziggo...

Geoffrey Ketels, 4 november 2019 om 18:23

De serie Outlander heeft sinds de lancering van haar eerste seizoen een trouwe schare fans weten te verzamelen. Deze fans hebben lange tijd uitgekeken naar het verschijnen van het vierde seizoen van de reeks op de streamingdienst Netflix. Dat wachten is nu voorbij. Het vierde seizoen van Outlander is namelijk vanaf morgen, dinsdag 5 november 2019 te bekijken bij Netflix!
Het vierde seizoen van Outlander vertelt het verhaal van Jamie en Claire welke beiden zijn gestrand in de Verenigde Staten. Ze willen graag terugkeren naar Schotland, maar hebben geen andere keuze dan er voorlopig in Amerika het beste van te proberen maken. Klein minpuntje? De huidige inwoners van de nieuwe wereld, namelijk de Cherokee zijn niet bepaald opgezet met de komst van de blanke indringers.

Lees ook: 4e seizoen 'Outlander' binnenkort te zien bij Netflix!

Uitstekend onthaal
Het zal niemand verbazen wanneer we zeggen dat niet alleen de kijkers, maar ook de critics doorgaans laaiend enthousiast zijn over de reeks Outlander. Dit is ook meteen terug te zien in de scores op gespecialiseerde websites. Op met name IMDB is er bijvoorbeeld sprake van een score van 8,4/10. Op Rotten Tomatoes bedragen de scores van de Average Tomatometer evenals de Average Audience Score respectievelijk 91 en 90 procent. Toch best behoorlijk indrukwekkend.

Ondanks het feit dat het vierde seizoen nu pas wordt toegevoegd op Netflix werd inmiddels ook al de startdatum van het vijfde seizoen bekend gemaakt. Deze wordt in de Verenigde Staten vanaf 16 februari 2020 uitgezonden. Ziggo heeft reeds laten optekenen dat de afleveringen één dag na het verschijnen in Amerika ook te zien zullen zijn op hun platform.

Wil je alvast graag enkele beelden zien van het vierde seizoen van Outlander? Dan is het de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken! Voor het bekijken van het vierde deel uit de reeks kan je vervolgens vanaf morgen, dinsdag 5 november 2019 terecht bij Netflix!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Outlander, serie, Netflix

Informatie over de serie: Outlander

Populair nieuws