Ian Somerhalder deelt telefoonnummer met fans!

Ian Somerhalder deelt telefoonnummer met fans!

Fans kunnen nu gewoon een bericht sturen naar Somerhalder!

Door redactie, 14 oktober 2019 om 17:25

Ian Somerhalder stelde zijn fans in eerste instantie nog enigszins teleur omdat hij had aangegeven (even) afscheid te zullen nemen van social media. Nu weet de acteur in één klap het hart van al zijn fans terug te veroveren door... zijn telefoonnummer met hen te delen!
Het lijkt er naar uit te zien dat Somerhalder het even helemaal heeft gehad met social media. Op basis van dit gevoel heeft hij er voor gekozen om dit populaire communicatiemiddel niet langer... of in ieder geval veel minder te gebruiken om informatie en foto's te delen met zijn fans. Dit gezegd zijnde is het zo dat Somerhalder een klein bommetje heeft gedropt door plots "zijn" telefoonnummer te delen met de fans.

Lees ook: Ian Somerhalder: "Niet bang voor nieuwe vampierenserie na The Vampire Diaries"

Telefoonnummer
Het telefoonnummer dat Somerhalder met de fans heeft gedeeld is 1(310)953-33-14. Heel wat mensen hebben er uiteraard inmiddels reeds voor gekozen om een bericht naar het nummer te sturen. Als ze dat doen krijgen ze inderdaad een bericht terug, maar dan wel voorzien van een link die verwijst naar een speciale community website. Op deze website wordt er gevraagd om allerhande informatie te delen zoals je naam, je woonplaats evenals je geboortedatum. Bovendien wordt er ook een automatisch bericht verzonden naar mensen die contact zoeken.

Somerhalder is natuurlijk vooral bekend omwille van zijn rol in de reeks The Vampire Diaries. Binnenkort is hij ook te zien in een nieuwe serie op Netflix genaamd V-Wars.

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: The Vampire Daries, V Wars, Ian Somerhalder, serie, series

Populair nieuws