Komt er een Crossover tussen 'Star Trek' en 'The Orville'?

Crossover 'Star Trek' en 'The Orville' aanstaande?

Is het zomaar mogelijk?

Jim Pedd, 5 november 2019 om 06:00

Seth MacFarlane maakte The Orville als een eerbetoon aan de klassieke Star Trek-series. Sommige fans van beide franchises hopen op een crossover en precies dat is wat ze nu misschien gaan krijgen ook. Acteur Jonathan Frakes, a.k.a. Commander William Riker, ziet een rolletje wel zitten.
Wat Frakes betreft, krijgt hij snel een rol in de serie van MacFarlane. Geen grote rol, maar eerder een cameo. Zo wil hij wel een alien spelen. "Persoonlijk hoop ik dat ik ooit in The Orville te zien zal zijn, hopelijk als buitenaards wezen," aldus Frakes.

Lees ook: Verrassing: derde seizoen voor 'The Orville'

Al mee bezig
Ruimte voor een rol voor Frakes moet er bijna wel zijn. Hij regisseerde namelijk twee afleveringen van de serie, eentje in de eerste en eentje in de tweede reeks. Nu de serie een derde seizoen krijgt op Hulu, lijken er kansen voor de acteur om ook daar een rol in te krijgen. Hetzij als regisseur, of als acteur.

Lees ook: Waarom 'The Orville' geen komedie meer is

De komedieserie van MacFarlane volgt de bemanning van een ruimteschip dat, vierhonderd jaar in de toekomst, missies uitvoert in naam van de Planetery Union. Dat zou mooi zijn, ware het niet dat de crew totaal disfunctioneel is.

Bron: Screenrant

Lees meer over: The Orville, Star Trek, Crossover, Jonathan Frakes, Seth MacFarlane

Populair nieuws