search
Wordt een van deze mannen Marvels 'Moon Knight'?
Series / Nieuws

Wordt een van deze mannen Marvels 'Moon Knight'?

Het gerucht gaat dat er een shortlist is.

Disney en Marvel Studios schijnen nu al een acteur op het oog te hebben voor de rol van Moon Knight. Het personage krijgt over een paar jaar een eigen serie op streamingdienst Disney+ en nu al is men naar het personage op zoek. De serie werd in augustus aangekondigd en kreeg enkel een logo, maar nu al lekken wat details uit.

Naar het schijnt overwegen Disney en Marvel deze acteurs voor de rol:
Garrett Hedlund
Justin Theroux
Michael Ealy
Shia LaBeouf
Rami Malek
Dat stelt een van de bezoekers van de site 4Chan op basis van bronnen binnen de productie. Deze bron schijnt zo nu en dan te kloppen, al is het moeilijk dat met zekerheid te zeggen. In elk geval lijkt deze selectie aan opties te impliceren dat men open staat voor een brede mogelijkheid met betrekking tot deze rol.

Lees ook: Gerucht: dit wordt de schurk van MCU-serie 'Moon Knight'!

Moon Knight
Moon Knight is een van de vele personages die een eigen serie krijgt van Marvel en Disney. De bedoeling is om zo zoveel mogelijk kijkers te binden aan de streamingdienst. Tegelijk is het ook een nieuwe manier om personages naar het Marvel Cinematic Universe te brengen, want niet langer is men afhankelijk van bioscoopfilms. Er is in plaats daarvan straks heel wat meer mogelijk.

Lees ook: Dit zoekt Marvel voor hoofdrol 'Moon Knight'

Er worden onder meer series gemaakt rond Ms. Marvel, Hawkeye, Scarlet Witch en She-Hulk. Gezamenlijk zullen zij natuurlijk de toekomst vormen van het MCU.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen