F&F fans opgelet: er zit mogelijk een 'Fast & Furious'-serie aan te komen

Komt er nu ook een 'Fast & Furious' tv-serie?

Gaaf nieuws voor fans van de autorace-serie.

Jim Pedd, 9 november 2019 om 08:53

Als filmserie John Wick een televisieserie kan krijgen, dan moet dat ook gelden voor een andere actieserie toch? En dus is regisseur David Leitch hoopvol dat de franchise waar hij de eerste spin-off (Hobbs and Shaw) van regisseerde ook een televisieserie krijgt. Een interessant idee, toch?
De site Screen Rant vroeg aan Leitch of hij het zag zitten om een serie te maken in de franchise. Dat is wat hem betreft nog best een optie: "Ja! Ik vind dat ze daar absoluut naar moeten kijken. Er zitten heel veel fantastische personages in de Fast and Furious franchise. Met Hobbs and Shaw zou je je bijvoorbeeld kunnen voorstellen dat Madame M een serie krijgt, samen met haar vrouwelijke moordenaars."

Richting een einde?
Na het succes van de zevende film in de franchise, besloten Universal Pictures en ster Vin Diesel dat de rest van de films een gesloten verhaal moesten vertellen. Er werd besloten door te gaan tot een tiende film en er dan een einde aan te breien. Maar de reeks is zo lucratief dat er tegelijk geprobeerd is, met de film rond Hobbs en Shaw, de wateren te betreden met een spin-off.

Een televisieserie past wel binnen de mogelijkheden van de franchise. Immers zit er veel autoactie in, een genre waar kijkers wel warm van worden. Kortom: het is vooral aan de rechthebbenden om te kijken waar ze een lucratieve deal kunnen sluiten voor een spin-off op televisie.

Bron: Screenrant

Lees meer over: Fast and Furious, Spinoff, Hobbs and Shaw

Populair nieuws