Emilia Clarke (Game of Thrones) onderging twee levensnoodzakelijke hersenoperaties

Emilia Clarke (GoT) onderging twee hersenoperaties

De actrice werd in haar jonge leven reeds 2 keer geconfronteerd met een hersenbloeding...

Door redactie, 8 november 2019 om 09:36

Actrice 'Emilia Clarke' (Game of Thrones) heeft zich in de eerste Kindness uitgave van PEOPLE uitgelaten over de twee hersenbloedingen waar ze in het verleden mee werd geconfronteerd. De actrice zegt ongelofelijk dankbaar te zijn voor de hulp en liefde die ze toen van "vreemden" heeft gekregen.
Clarke stelde in het interview met PEOPLE dat het specifiek ging om een uitstulping van de wand van een hersenslagader welke was gesprongen. De actrice gaf aan dat het een zeer traumatische ervaring was, maar dat het ongelofelijk is hoe goed ze werd verzorgd door de hulpverleners:

"De hulpverleners waren werkelijk ongelofelijk. Ze hebben me meteen medicijnen gegeven waardoor ik minder pijn had, hebben me goed ingepakt en me vervolgens heel de rit naar het ziekenhuis aan het lachen gemaakt. Daar lag ik dan, bloedend in mijn brein, maar daar waren we toen ook tegelijkertijd, in de ambulance, grapjes aan het maken."

Levensnoodzakelijke operaties
In de voorbije 8 jaar onderging Clarke reeds twee levensnoodzakelijke hersenoperaties. Clarke gaf zelf aan dat haar gezondheidsproblemen begonnen in februari 2011. Dit aldus kort nadat het eerste seizoen van de hitserie Game of Thrones was opgenomen. De operaties die moesten worden uitgevoerd waren volgens de actrice niet alleen bijzonder moeilijk, daarnaast waren ze ook lang niet altijd even succesvol. Dit was eveneens het geval voor haar herstel. Clarke gaf finaal nog mee dat ze op een zeker ogenblik haar eigen naam niet meer wist. Op dat ogenblik wou ze er eigenlijk het liefst van allemaal een einde aan maken.

Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goedgekomen met deze fantastische actrice en hebben we haar onder meer zien schitteren in één van de populairste televisieseries aller tijden, namelijk Game of Thrones!

Bron: People.com

Lees meer over: Emilia Clarke, serie, Game of Thrones

Populair nieuws