Marvel-serie 'Loki' is verbonden met 'Doctor Strange 2'

'Loki'-serie verbonden aan 'Doctor Strange 2'

De paden van de twee tovenaars zullen elkaar spoedig kruisen.

Zilko Tarici, 8 november 2019 om 16:22

Sinds de eerste aankondiging kwam dat Marvel series zou gaan maken voor Disney+, was duidelijk dat ze sterk gelinkt zouden gaan worden aan het Marvel Cinematic Universe. Dit in tegenstelling tot eerdere Marvel-series, zoals die voor Netflix werden gemaakt. Zo zullen series als The Falcon and the Winter Soldier, Hawkeye en WandaVision dienen als 'verhaalbruggen' tussen bepaalde MCU-films.
Een belangrijk voorbeeld hiervan kwam in een onthulling die Kevin Feige deed in een interview met Bloomberg. In het interview liet Feige los dat niet alleen Scarlet Witch haar opwachting zal maken in superhelden-sequel Doctor Strange in the Multiverse of Madness, maar dat ook de serie over Loki sterk gelinkt wordt met die film. Dit is de eerste keer dat hier iets over wordt gemeld.

[b]Grote rol voor series in MCU

Feige benadrukte daarnaast opnieuw dat de Disney+-series een belangrijke zullen spelen in het filmuniversum van Marvel:

"Personages zullen veranderen en evolueren in de geplande series en die veranderingen spelen een grote rol in toekomstige films. De invloed op de films zal groot zijn. Het is een volledig nieuwe manier van verhalen vertellen."

Bron: Bloomberg

Lees meer over: Loki, Doctor Strange, Scarlet Witch, Marvel, Disney

Populair nieuws