search
Hij komt er echt! Opnames 'Halo' van start
Series / Nieuws

Hij komt er echt! Opnames 'Halo' van start

De serie is al jaren en jaren in de maak.

Gisteren is de productie van Halo begonnen. De serie wordt gemaakt door Showtime en 343 Industries en is al jaren in de maak. Maar lang lukte het niet om de juiste vorm te vinden. Tot nu dan. Vandaag hebben we ook een foto van de cast.

De serie zal straks negen afleveringen krijgen. Toen de show ooit aangekondigd werd, gingen we er nog vanuit dat er tien afleveringen zouden krijgen. Centraal in de serie staat Master Chief, die gespeeld wordt door Pablo Schreiber.

Halo-serie
De serie is al jaren in de maak en begon zijn leven ooit als een live-action film die door Peter Jackson gemaakt zou worden. Die film kwam er nooit en in de jaren sindsdien is er gewerkt aan heel wat iteraties; uiteindelijk leidde dat hiertoe en nu krijgen we dus een live-action serie die de avonturen van Master Chief volgt.



In de serie wordt het voortbestaan van de mensheid bedreigd door buitenaardse wezens. In de 26ste eeuw vechten genetisch verbeterde supersoldaten tegen die buitenaardse wezens. Een van hen is Master Chief. In 2021 te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen