'Obi-Wan'-serie draait om meer dan alleen Tatooine!

Obi-Wan-serie draait om meer dan alleen Tatooine!

De serie speelt zich af rond het hele probleem na de val van de republiek.

Jim Pedd, 10 november 2019 om 16:48

Voor het eerst hebben we heel wat plotdetails van de serie Obi-Wan Kenobi. De serie wordt geschreven door Hossein Amini en krijgt nu heel wat interessante details. Hossein Amini, die de serie schrijft, vertelde die zaken aan de site Discussing Film.
De schrijver vertelt dat hij twee jaar geleden begon te werken aan het verhaal, toen Stephen Daldry zich nog voorbereidde op het maken van een film rond Obi-Wan Kenobi. Die film gaat er niet komen, maar in plaats daarvan krijgen we nu een zesdelige serie met afleveringen van een uur.

Lees ook: Opnames volgende 'Star Wars'-serie starten al vrij snel

Het verhaal
“De situatie is heel complex, voor hem persoonlijk en ook voor het sterrenstelsel als geheel,” aldus Amini. “Dat moet je verkennen. En eerlijk gezegd, is er heel veel verhaal te vertellen tussen Episode III en IV. Er gebeurt zoveel in die periode dat nog niet verkend is. Het idee dat we op een karakterreis kunnen en kunnen bekijken wat de politiek en de gigantische achtergrond van het Keizerrijk is, en wat er aan de hand is, is zo opwindend. Dat komt omdat dit echt oprecht voelt als echte geschiedenis, en soms is het moeilijk om dat in twee uur te proppen.”

In die zin is Amini dan ook blij dat er meer te zien zal zijn in deze serie!

Lees ook: Obi-Wan Kenobi is een 'oudere man' in nieuwe serie op Disney+

Bron: Discussing FIlm

Lees meer over: Star Wars, Obi Wan Kenobi, Ewan McGregor, Lucasfilm, Disney Plus

Populair nieuws