Nog veel meer cameo's in Crisis on Infinite Earths

Nog veel meer cameo's in Crisis on Infinite Earths

We weten lang niet alles over deze megacrossover.

Jim Pedd, 12 november 2019 om 09:01

The CW’s megacrossover Crisis on Infinite Earths brengt heel veel cameo’s met zich mee. Maar het lijkt erop dat we nog lang niet alle cameo’s kennen die we te zien gaan krijgen. Een fan vroeg aan producent Marc Guggenheim of er nog meer verrassingen in zitten.
Het antwoord op die vraag was helder, al was het verder (natuurlijk) ook enigszins nietszeggend: ja. “Ja, we hebben nog een paar verrassingen voor jullie in petto. En elke dag werken we eraan om jullie nog meer te verrassen,” aldus Guggenheim. We kunnen er dus nog vanuit gaan dat ons nog heel wat meer te wachten staat.

Lees ook: Eerste teaser Crisis on Infinite Earths!

Heel veel verrassingen
De crossover draait om een crisis die alle aardes in het multiversum raakt. Dat brengt een mogelijkheid met zich mee die we niet bepaald vaker gezien hebben in televisieland: crossovers van heel wat oude bekenden. En dus krijgen we niet alleen de vaste Arrowverse-helden te zien, maar ook anderen.

Een kleine greep uit wat ons te wachten staat: drie Superman (Tyler Hoechlin, Brandon Routh en Tom Welling), twee Lois Lanes (Erica Durance en Elizabeth Tulloch), Cress Williams, Huntress, Ashley Scott, Dick Grayson (Burt Ward uit de Batman-serie uit de jaren zestig), Robert Wuhl uit de Batman-film uit 1989 en Lex Luthor (Jon Cryer). Oh en dan is er nog stemacteur Kevin Conroy die voor het eerste als live-action Batman te zien is.

Lees ook: Mogelijk bestaat Shazam in het Arrowverse!

Bron: Marc Guggenheim

Lees meer over: Crisis on Infinite Earths, Arrowverse, Arrow

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws