Is 'Star Trek' straks niet meer te zien op Netflix?

Is Star Trek straks niet meer te zien op Netflix?

Het lijkt erop dat de franchise straks op andere plekken te zien is.

Jim Pedd, 12 november 2019 om 10:55

Star Trek: The Animated Series verlaat Netflix nog voor het eind van het jaar. De serie is tot 12 januari 2019 te zien en daarna gaat de serie door naar een andere plek. Waarheen precies is nog niet bekend. Hoe dan ook, is dit voor het eerst dat de franchise niet in zijn geheel te kijken is op de streamingdienst.
De vraag is nu vooral ook hoe lang de rest nog te zien zal zijn. Star Trek is een van de grootste franchises van de wereld en CBS heeft nu een eigen streamingdienst: CBS All Access. Alhoewel CBS nog niet bekend heeft gemaakt dat de serie op andere plekken te zien zal zijn en niet bekend heeft gemaakt, is het zomaar mogelijk dat de dienst uiteindelijk wereldwijd beschikbaar is.

Lees ook: In 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 hebben eerdere keuzes enorme consequenties

Wisselende plek
De vijf klassieke Star Trek-series zijn momenteel op een aantal verschillende plekken te zien. CBS All Access, Netflix, Amazon Prime en Hulu bieden ze aan. Dat er nu een wisseling plaats gaat vinden en een van de series van Netflix verdwijnt, hint erop dat de boel gaat verschuiven en dat CBS straks een keuze zal gaan maken.

Lees ook: 'Star Trek' spin-off rond Spock en Pike op komst?

Overigens deed men dat al een beetje: Star Trek: Discovery staat immers te boek als Netflix Original en Picard als Prime-original.

Bron: CB

Lees meer over: Netflix, Star Trek, CBS

Populair nieuws