Volgend jaar is er 42(!) weken aan 'Walking Dead' te zien

Volgend jaar bevat 42(!) weken aan Walking Dead

Een idioot druk jaar.

Jim Pedd, 4 november 2019 om 11:24

Er zitten slechts tien weken in 2020 waarin we geen Walking Dead-serie kunnen volgen. Dat is vrij uniek, want er zijn vrijwel geen franchises die zo’n hoeveelheid aan content konden evenaren. Er zijn 42 weken in 2020 waarin er een aflevering te zien is.
Volgend jaar brengt AMC het tweede deel van het tiende seizoen van The Walking Dead uit, evenals het eerste deel van de elfde reeks. Daarnaast krijgen we het zesde seizoen van Fear the Walking Dead te zien, gevolgd door de tien afleveringen van het eerste seizoen van de nog titelloze derde spin-off. En dan zit er ook nog een hele reeks aan films aan te komen.

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead' maken vrije val

Groter dan ooit
Tegenover Variety vertelde COO Ed Carroll van televisiezender AMC dat er meer Walking Dead dan ooit aan zit te komen. “We hebben een consistentie die je nooit eerder gezien hebt,” aldus Carroll over volgend jaar. 16 aflevering van de moederserie, 16 afleveringen van Fear en tien van TWD3.

Lees ook: 'The Walking Dead' hoeft als serie nooit te eindigen

En dan is niet het enige, want er wordt ook gewerkt aan miniseries, specials en ander materiaal in de franchise. Het wordt dus een druk jaar!

Bron: Variety

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Fear the Walking Dead, Scott Gimple

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws