Eindelijk: Dit is US Agent in 'Falcon and the Winter Soldier'

Dit is US Agent in 'Falcon and the Winter Soldier'

De nieuwe Captain America?

Jim Pedd, 13 november 2019 om 08:17

Disney+ is eindelijk officieel beschikbaar. Daarmee ook de eerste aflevering van de Star Wars-serie The Mandalorian maar die vormt slechts het begin van wat er naar de streamingdienst komt. Het MCU is straks niet meer te volgen zonder de streamingdienst, omdat men tal van series maakt.
Een daarvan is The Falcon and the Winter Soldier, de eerste die te zien zal zijn op de dienst. Vandaag zien we wat concept art die ons Wyatt Russell als de US Agent onthult. Hij moet mogelijk de opvolger zijn in de serie als nieuwe Captain America. Alhoewel het nooit bevestigd is, verwachten velen dat de serie draait om de opvolging van Cap, die eigenlijk zou liggen in handen van Sam maar dat vindt de Amerikaanse regering niet zo leuk. En dus komt men met onderstaande held.Een van de velen
De serie is een van de vele MCU-series die naar Disney+ komt. Zonder kan je het straks niet meer goed volgen allemaal. Marvel Studios investeert dan ook miljoenen in de series, naar het schijnt zo’n 10 tot 15 miljoen dollar per aflevering. Er komen series rond onder meer Loki, Hawkeye, Ms. Marvel, Moon Knight en She-Hulk aan.

Deze wordt echter de eerste en is volgend jaar in de herfst te zien.

Lees ook: Opnames 'The Falcon and The Winter Soldier' officieel gestart!

Lees meer over: Falcon and the Winter Soldier, Wyatt Russell, MCU, Marvel

Populair nieuws