search
Gave beelden Marvel-series 'Hawkeye' en 'The Falcon and the Winter Soldier' van Disney+!
Series / Foto's

Gave beelden Marvel-series 'Hawkeye' en 'The Falcon and the Winter Soldier' van Disney+!

Gave Marvel-series onderweg!

Met de lancering van Disney+ verscheen er ook een korte promo-video Marvel Studios: Expanding the Universe en daarin werd gekeken naar wat het Marvel Cinematic Universe de streamingdienst Disney+ gaat opleveren.

Tijdens die video was er een reeks concept-art te zien voor de series The Falcon and The Winter Soldier en Hawkeye. Hieronder een overzicht van die beelden!

Falcon, Bucky, Baron Zemo, U.S. Agent & Sharon Carter
Er verschenen vijf beelden voor The Falcon and The Winter Soldier, de eerste MCU-serie op Disney+ die draait rond Falcon van Anthony Mackie en The Winter Soldier van Sebastian Stan. Hieronder zie je ook beelden van Daniel Brühls Helmut Zemo, Wyatt Russells John Walker en Emily VanCamps Sharon Carter. Vermoedelijk in augustus 2020 op Disney+.











Hawkeye & Kate Bishop
Hieronder zie je de beelden voor de serie Hawkeye. Hierin zal het titelpersonage van acteur Jeremy Renner zijn rol overdragen aan zijn opvolger, Kate Bishop - mogelijk gespeeld door actrice Hailee Steinfeld, bekend uit de Apple TV+ serie Dickinson. Er verschenen drie concept-art beelden; vanaf eind 2021 op Disney+.





Aanbevolen artikelen