Gerucht: Marvels 'Moon Knight' verbonden aan Blade

Gerucht: Marvels 'Moon Knight' verbonden aan Blade

Er komen veel crossovers naar het MCU!

Jim Pedd, 18 november 2019 13:26

Nieuwe berichten wijzen erop dat Marvel-serie Moon Knight verbonden gaat zijn aan de Marvel-film Blade. Het MCU rondde eerder dit jaar een 21-delige filmreeks af en maakt zich nu op voor een glorieuze toekomst vol films en series. Een daarvan draait om Moon Knight en krijgt, zo horen we nu dus, een duidelijke band met de film Blade.
CBR schrijft op basis van Daniel Richtman dat Moon Knight mogelijk verbonden is aan de Blade-film. Die is in Phase 5 te zien en zou mogelijk beide personages naast elkaar laten zien. Hoe zich dat dan straks gaat voltrekken is niet duidelijk, maar mogelijk krijgen de personages een crossover in de serie en dan later ook in de film.

Lees ook: Marvels 'Moon Knight' wordt iets speciaals

Wie is Moon Knight?
Moon Knight heet eigenlijk Marc Spector, een man die ooit tijdens een missie als huurling verraden werd en voor dood achtergelaten. Dat overleefde hij door te bidden tot een godheid die hem hielp en tot zijn Moon Knight maakte. In de comics was hij ooit een tweederangs schurk, maar nu is Moon Knight een held.

Lees ook: Gerucht: dit wordt de schurk van MCU-serie 'Moon Knight'!

De serie staat gepland voor Phase 5 van het MCU, dus we weten nog niet wanneer deze te zien zal zijn. Vermoedelijk pas na 2022.

Bron: CBR

Lees meer over: Moon Knight, Blade, Marvel, MCU, Disney Plus

Populair nieuws