Arrowverse's Crisis on Infinite Earths krijgt open einde

Crisis on Infinite Earths krijgt open einde

Geen gesloten boek na deze megacrossover.

Jim Pedd, 18 november 2019 om 16:27

Eind dit jaar kunnen we de grootste crossover van het Arrowverse tot nu toe zien: Crisis on Infinite Earths. De vijfdelige crossover is al jaren in de maak en brengt het multiversum bij elkaar. Fans weten ook dat er een geliefd personage zal sterven in de Crisis. Maar of het event een gesloten einde krijgt?
LaMonica Garrett speelt de rol van Monitor en Anti-Monitor in deze crossover. Hem werd gevraagd of de Crisis alle open verhaallijnen afrondt, of dat de boel een gesloten einde krijgt. Nou, nee dus, er zit meer een open einde in, laat hij weten.

Lees ook: Nog veel meer cameo's in Crisis on Infinite Earths

Open einde
“Ik denk dat het met comics altijd gaat om een open einde. Niets is definitief. Doomsday doodde Superman en daarna kwam hij terug. Dus weet je, er gebeuren dingen, nou ja, ik kan ook niet te veel weggeven. Maar je weet hoe het werkt in comics: niets is definitief.”

Lees ook: Eerste teaser Crisis on Infinite Earths!

Deze crossover draait om de strijd van de superhelden van het Arrowverse die gaan samenwerken om de kosmische bedreiging die voortkomt uit de Anti-Monitor het hoofd te bieden. Hij bedreigt het voortbestaan van alle universa.

Bron: CBR

Lees meer over: Arrowverse, Crisis On Infinite Earths, The CW

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws