Acteur huilde na zien [...] in 'The Madalorian'

Acteur huilde na zien [...] in 'The Madalorian'

Werner Herzog heeft ook een mysterieuze rol.

Bram de Groot, 19 november 2019 om 10:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Misschien was jij ook wel verrast toen je de laatste beelden zag in de eerste aflevering van The Mandalorian, de Star Wars-serie die verleden week van start ging op Disney+. Acteur Werner Herzog was dat in ieder geval wel.
Hieronder volgen spoilers voor de eerste aflevering!

In de eerste aflevering "Chapter 1" zien we niet alleen het titelpersonage van Pedro Pascal. Ook zien we Herzog als de mysterieuze The Client, Nick Nolte als de Ugnaught-boer Kuiil en Taika Waititi heeft de stem van IG-11. Maar het meest opvallende shot was overduidelijk voor de "baby Yoda"!

Hartverscheurend
"Ik zag alles op de set en het was hartverscheurend. Het is hartverscheurend mooi," zei Herzog tegenover Variety over het zien van 'baby Yoda'. "Ik zag twee technici de pop op afstand bedienen. De ene was er voor de ogen en de mond en de andere was er voor andere gezichtsuitdrukkingen. Het is een fenomenale technische prestatie. Het is hartverscheurend."
Lees ook: Wanneer de afleveringen van 'The Mandalorian' verschijnen op Disney+

Vrijdag: Chapter 3
De geweldige tweede aflevering "Chapter 2: The Child" gaf nog weinig invulling aan het hoe en waarom, maar duidelijk werd wel dat de mini-Yoda weet hoe hij iets moet doen met de Force. Aankomende vrijdag volgt "Chapter 3" en daarin zien we in ieder geval hoe de gehavende Mandalorian terugkeert naar zijn cliënt om zijn beloning te innen.

Bron: Variety

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, Werner Herzog

Populair nieuws