Netflix-serie 'The Witcher' begint met de dood van een personage

Netflix-serie 'The Witcher' begint met de dood

Maar van wie?

Jim Pedd, 19 november 2019 om 10:20

Nog maar een maand en dan is Netflix-serie The Witcher eindelijk te zien. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich sprak voor het eerst over het begin van de reis van Geralt of Rivia in de serie. En nu horen we dat die begint met de dood.
“Samen met de schrijvers las ik alle Witcher-boeken en koos ik mijn favoriete verhalen. De verhalen waarvan ik vond dat ze het best lieten zien waar The Witcher om gaat,” aldus Hissirch. “En dat is waar we mee beginnen.”

Lees ook: Netflix geeft epische fantasy-serie 'The Witcher' 2e seizoen!

De dood
“Geralt is bijna 100 jaar oud als de serie begint en we zien hem middenin een reis. Dan is er de dood van een personage, waardoor hij op een reis moet en dan worden de dingen veel complexer voor deze man die altijd dacht dat hij het allemaal wel wist. Het is een mooie plek om te beginnen, met een personage dat op het punt staat op reis te gaan.”

Lees ook: 'The Witcher' wordt meer horror dan fantasy

De serie draait om Geralt of Rivia, een monsterjager, die een krachtige heks en een jonge prinses met een duister geheim ontmoet. Vanaf 20 december is het eerste seizoen in zijn geheel te streamen op Netflix.

Bron: redanianintelligence

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Henry Cavill, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws