Nog eens 10 seizoenen 'American Horror Story'?

Nog eens 10 seizoenen 'American Horror Story'?

Deze franchise is here to stay.

Jim Pedd, 20 november 2019 om 07:05

Alhoewel bedenker Ryan Murphy een miljoenendeal sloot met Netflix, is de serie American Horror Story daarmee nog lang niet klaar. Dat belooft hij in een interview met Deadline over de laatste aflevering van het tiende seizoen. Sterker nog, er zouden zomaar nog eens tien seizoenen kunnen volgen.
Murphy laat dat in een interview met Deadline weten. "John Landgraf is er altijd heel eerlijk over geweest. Hij wil graag dat American Horror Story nog door blijft gaan. We zitten nu in gesprek over de toekomst na het tiende seizoen, maar hebben gesproken over een twintigste seizoen."

Lees ook: Zet Netflix 'American Horror Story' verder na seizoen 10?

Altijd iets nieuws
Een van de redenen waarom American Horror Story weet te overleven, is omdat elk seizoen weer een nieuw verhaal verteld. Zo begon de serie ooit met moorden op een middelbare school, kregen we het einde van de wereld te zien, volgden we een groep heksen en zien we nu een slasherfilm uit de jaren tachtig.

Lees ook: Stopt 'American Horror Story' nu wel of niet?

Dat is de aantrekkingskracht van deze franchise, die dus nog wel even door kan gaan als het aan de makers ligt. Of dat ook kan horen we vermoedelijk snel!

Bron: Deadline

Lees meer over: American Horror Story, Ryan Murphy, FX

Informatie over de serie: American Horror Story

Populair nieuws