Gerucht: er bestaat toch een alternatief einde voor 'Game of Thrones'

Gerucht: alternatief einde 'GOT' bestaat

Game of Thrones-acteur zegt dat de cast een alternatief einde heeft opgenomen voor het controversiële laatste seizoen van 'Game of Thrones'.

Emma Nota, 23 november 2019 om 08:55

Game of Thrones-acteur Kristofer Hivju (Tormund Giantsbane) zegt dat de cast een alternatief einde heeft opgenomen voor het controversiële laatste seizoen: "Maar ik weet niet of ik daarover mag vertellen."
De bijna twee miljoen fans van Game of Thrones die een petitie hebben ondertekend om het laatste seizoen opnieuw op te nemen, zijn misschien blij om te horen dat de cast een alternatief einde heeft opgenomen. Het slechte nieuws is, dat ze het waarschijnlijk nooit zullen zien.

"We schoten een alternatief einde," vertelde Kristofer Hivju in een interview. "Dat was meestal voor de lol, maar ik weet niet of ik je daarover mag vertellen. Maar het was erg leuk om te doen."

Lees ook: Emilia Clarke werd onder druk gezet voor naaktscènes 'Game of Thrones'

Veel fans waren boos over de afloop van het laatste seizoen en ondertekenden een petitie. Die reactie verbaasde de cast en schrijvers. HBO-voorzitter Casey Bloys heeft gezegd dat het geen invloed heeft op de spin-off plannen.

Ondanks de oproer rond de finale van de geliefde serie, sloot het zijn acht seizoenen af met 12 Emmy awards dit jaar.

Lees ook: Stukje van 'Game of Thrones' zou in België worden opgenomen

Bron: People.com

Lees meer over: Game of Thrones, Kristofer Hivju

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws