Klassieke schurken in eerste trailer 'Doctor Who' S12!

Klassieke schurken in eerste trailer 'Doctor Who'!

De BBC-hit keert in 2020 terug.

Jim Pedd, 24 november 2019 om 16:58

De BBC heeft ineens een trailer vrijgegeven voor het twaalfde seizoen van Doctor Who. Eerder deze week werden de opnames van de nieuwe reeks afgerond. En nu krijgen we heel veel klassieke schurken te zien, waar het vorige seizoen daar juist voor weg schuwde.
Showrunner Chris Chibnall: “En we gaan weer! Alhoewel, we zijn nooit gestopt. Waar Jodie Whittakers Doctor en haar vrienden de harten van families in heel het land wisten te winnen afgelopen herfst, zijn we druk bezig geweest met een hele set nieuwe avonturen voor de Dertiende Doctor. We houden ervan om deze serie te maken en zijn weggeblazen door de reactie van het publiek. We kunnen dus niet wachten om meer enge momenten, meer monsters en meer Bradley Walsh, Mandip Gill en Tosin Cole naar BBC One te brengen!”

Lees ook: Eerste teaser voor ‘Doctor Who’ seizoen 12!

Dertiende Doctor
In het elfde seizoen debuteerde actrice Whittaker als de dertiende doctor. Ze was de eerste vrouw die in de huid van de klassieke BBC-held kruipt en kreeg enorm goede reacties op haar werk. Nu keert ze in 2020 terug voor een nieuw seizoen, dat korter is en langere afleveringen krijgt.


Lees meer over: Doctor Who, BBC, Jodie Whittaker, Chris Chibnall

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws