Eerste plotdetails Crisis on Infinite Earths!

The CW maakt zich op voor een mega-evenement.

Jim Pedd, 24-11-2019 18:14

Binnenkort is het de tijd voor Crisis on Infinite Earths. We krijgen dan vijf afleveringen te zien en vandaag zijn er door The CW drie synopsissen vrijgegeven voor de afleveringen. Hieronder zetten we ze voor je op een rij; hopelijk binnenkort met meer synopsissen!
Aflevering #1: De kick-off van de epische crossover, Crisis on Infinite Earths
The Monitor stuurt Harbinger op pad om de grootste helden van de wereld te verzamelen: Supergirl, The Flash, Green Arrow, Batwoman, White Canary, The Atom en Superman, om hen voor te bereiden op de komende Crisis. Terwijl hun werelden op het spel staan, bereiden de helden zich voor op de strijd en rekruteren J'onn en Alex Lena om hen te helpen een manier te zoeken om de mensen van Earth-38 te redden.
Op 8 december te zien

Lees ook: Arrowverse's Crisis on Infinite Earths krijgt open einde

Aflevering #2: Kan de echte Clark Kent opstaan?
De groep gebruikt de uitvinding van Ray om nieuwe rekruten te vinden en het universum te redden. The Monitor stuurt Iris, Clark en Lois op een zoektocht naar een mysterieuze Kryptonian. Ondertussen gaan Kate en Kara op zoek naar Bruce Wayne. En Mia daagt Sara en Rory uit, ontdekt Rory een verborgen talent en keert Lex Luthor terug.
Op 9 december te zien

Lees ook: Eerste teaser Crisis on Infinite Earths!

Aflevering #3: Black Lightning voegt zich bij het Arrowverse in het derde hoofdstuk van de crossover
Pariah vraagt de hulp van Black Lightning om de Anti-Monitor te stoppen, nadat Flash-90 deelt wat hij van zijn gevecht in Elseworlds geleerd heeft. Met de hulp van Black Lightning, bedenken Barry, Cisco en Killer Frost een plan dat al hun levens zou kunnen redden. Ondertussen is Iris eerlijk tegen Ryan Choi en keren Oliver en Diggle terug naar een bekende plek.
Op 10 december te zien

Lees ook: Nog veel meer cameo's in Crisis on Infinite Earths

Lees meer over: Crisis On Infinite Earths, The CW, Arrowverse

Populair nieuws