'The Walking Dead': Whisperer-oorlog gaat escaleren

'The Walking Dead': Whispereroorlog gaat escaleren

Het wordt een heftige strijd.

Jim Pedd, 26 november 2019 om 07:08

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er zijn grenzen overschreden aan beide kanten. En dus gaat de oorlog met de Whisperers “heel, heel snel” escaleren. Dat belooft showrunner Angela Kang in een interview over het tweede deel van de tiende reeks van de serie The Walking Dead.
“We hebben een aantal mensen die nu vastzitten in een grot vol met Walkers, dus dat verhaal moeten we vertellen. Dat gaat natuurlijk een belangrijk onderdeel worden van het verhaal als we terugkeren,” begon Kang. “En natuurlijk zit Negan nu embedded bij de Whisperers, dus dat verhaal gaat ook verder.”

Lees ook: Wie neemt het over van Michonne in 'The Walking Dead'?

Oorlog escaleert
“En niet specifiek in deze aflevering, maar in zijn geheel, zijn er wel grenzen overschreden toch? Van allebei de kanten. Er zijn handelingen van oorlog. En dus beginnen de dingen nu snel, heel snel, te escaleren. En zullen we snel richting een groot conflict tussen de Whisperers en onze mensen gaan.”

Lees ook: Opmerkelijk herstel kijkcijfers 'The Walking Dead'

De AMC-serie gaat op 23 februari 2020 weer van start. Volgend jaar wordt een groot jaar voor fans: dan zijn er 42 afleveringen in drie series in het TWD-universum te zien!

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws