Wie neemt het over van Michonne in 'The Walking Dead'?

Wie neemt het over van Michonne in Walking Dead

Er moet een nieuwe leider komen.

Jim Pedd, 25-11-2019 06:00

Wie neemt het over van Michonne in de serie The Walking Dead? Het personage van Danai Gurira vertrekt straks in het tiende seizoen en daarna moeten we gaan beleven wie het van haar overneemt. Een van de kandidaten werpt zich alvast op.
Acteur Ross Marquand sprak met de site TooFab en vertelde dat Aaron, zijn personage, straks de rol overneemt. Hij krijgt dan ook een steeds grotere rol in de serie van AMC. "Ik denk dat hij een steeds grotere rol krijgt. De leegte die ontstaat zal ervoor zorgen dat hij steeds meer een rol op zich neemt," aldus Marquand.

Lees ook: 'The Walking Dead' S10 is volgens de critici het beste tot nu toe!

Belangrijk personage
Aaron is een steeds belangrijker personage in de serie. Zo moest hij samenwerken met Negan toen Alexandria twee dagen lang tegen Walkers vocht. En is hij nu een contactpersoon voor Whisperer Gamma. "Als Michonne vertrekt, gaat hij denk ik nog harder vechten voor de idealen waar zij voor stond, waar deze gemeenschappen voor stonden."

Lees ook: Opmerkelijk herstel kijkcijfers 'The Walking Dead'

Daarom heeft Aaron Michonne en Rick dan ook ooit naar Alexandria gehaald. "Hij zag hen als geweldige leiders en als geweldige mensen. Hij wil dat geloof in Alexandria, dat dit soort plekken kunnen bestaan, blijven uitdragen en de maatschappij opbouwen."

Bron: TooFab

Lees meer over: The Walking Dead, Ross Marquand, Michonne, Danai Gurira, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws