Meer 'Star Trek: Deep Space Nine' op komst?

Meer 'Star Trek: Deep Space Nine' op komst?

Gaat de oorlog met de Dominion straks ineens verder?

Jim Pedd, 27 november 2019 om 07:05

Star Trek is deel van het leven van Ronald D. Moore. Hij groeide ermee op, schreef vervolgens voor The Next Generation en toen die serie ermee stopte voor Deep Space Nine. Nu spreekt hij over de mogelijkheid voor een achtste seizoen.
Moore sprak in de documentaire What We Left Behind: Looking Back on Star Trek Nine met een hele schrijversruimte en met showrunner Ira Steven Behr over een mogelijk achtste seizoen. “Dat was echt heel leuk,” begon Moore. “Eerst ga je helemaal terugdenken waar je de serie ook alweer gelaten hebt. En daarna kan je na een uur of iets echt aan de slag en wordt het een typische schrijversruimte.”

Lees ook: 'Deep Space Nine' had bijna bizar einde

Nooit gemaakt
“Aan het einde van de dag, was de grootste teleurstelling dat we een goed verhaal hadden, dat nooit gemaakt zou worden. We vonden het heel cool en heel leuk, maar de volgende stap zou zijn dat iemand het verhaal zou uitschrijven en een script zou gaan schrijven. Maar toen realiseerden we ons dat het niet meer verder zou gaan, het proces en dat het gewoon voor de fun was.”

Toch zou Moore wel terug willen keren voor meer. “Het is altijd mooi geweest. Ik ben er nu een tijdje van weg, maar het zou geweldig zijn om terug te kunnen keren.”

Bron: CB

Lees meer over: Star Trek Deep Space Nine, Ronald D Moore, Ira Steven Behr

Informatie over de serie: Star Trek: Deep Space Nine

Populair nieuws