'The Falcon and the Winter Soldier' introduceert nog een held

Falcon and Winter Soldier introduceert deze held

Battlestar maakt mogelijk zijn debuut in het MCU!

Jim Pedd, 27 november 2019 om 09:09

Volgend jaar breekt het Marvel Cinematic Universe ook echt door in de televisiewereld. Dat dankzij een samenwerking tussen Disney+ en Marvel Studios. Volgend jaar zien we dan ook heel wat series verschijnen op die streamingdienst en ontmoeten we nieuwe personages die ook rollen krijgen in de films.
De eerste serie die er gaat komen is The Falcon and The Winter Soldier en nu lezen we dat die mogelijk Battlestar introduceert in het MCU! Battlestar is het pseudoniem van Lemar Hoskins, die in 1986 debuteerde in de comics en partner is van John Walker, a.k.a. US Agent, die we in de serie zullen ontmoeten.

Lees ook: Opvallende foto Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'

Wie is Battlestar?
Lemar Hoskins krijgt superkrachten via dezelfde experimenten als Walker. Hij hielp Walker populair worden als vervanger van Captain America, door neppe aanvallen uit te voeren die de held kon afslaan. Daarbij gebruikte Lemar een groep die de BUCkies heette. Later werd hij de nieuwe Bucky van Walker, wiens heldennaam uiteindelijk Super-Patriot werd. Daarop besloot Hoskins dat die naam te racistisch was en ging hij zichzelf Battlestar noemen.

Lees ook: Gave beelden Marvel-series 'Hawkeye' en 'The Falcon and the Winter Soldier' van Disney+!

ComicBook schrijft nu dat de Hoskins Family Flower-shop te zien is op een van de sets. Daarmee is er een goede indicatie dat Lemar Hoskins in de serie te zien is, zelfs al zit hij niet in kostuum.

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, Battlestar, MCU, Marvel Studios, Disney Plus

Populair nieuws