Meer dan 50 films en series verdwijnen komende dagen van Netflix!

Meer dan 50 films en series verdwijnen van Netflix

Vooral op 30 november verdwijnen er heel wat titels...

Geoffrey Ketels, 27 november 2019 om 13:31

Netflix mag er dan om bekend staan over een goed gevulde catalogus te beschikken, toch verdwijnen er regelmatig heel wat titels uit het aanbod van de streamingdienst. Over de hele maand november zouden er bijvoorbeeld zomaar even 85 titels uit het aanbod zijn verwijderd.
Het merendeel van de films en series die Netflix gaat verwijderen verdwijnen de volgende dagen. In het bijzonder op 30 november worden heel wat titels (zo'n 50 stuks) van de streamingdienst verwijderd. Voor veel mensen is het niet duidelijk waarom er regelmatig zoveel titels aan het einde van de maand uit het aanbod van Netflix verdwijnen. Toch hoeft de reden hiervoor niet ver te worden gezocht. Dit heeft namelijk te maken met de uitzendrechten die doorgaans aan het einde van de maand aflopen.

6 series
Deze maand zijn het vooral heel wat films die uit het aanbod van Netflix worden gehaald. Toch zijn er ook enkele series die zijn verdwenen of nog staan te verdwijnen. Het zou deze maand gaan om zes verschillende series.

Eerder deze maand verdwenen reeds de series Death Note, Ascension en River. Enkele dagen geleden werd ook Religion of Sports offline gehaald. Op 30 november volgen dan uiteindelijk ook nog Digimon Fusion evenals Tempel.

Lees meer over: Netflix, series, streamingdienst

Populair nieuws