Super ongemakkelijk interview bij 'Ellen' met Amerikaanse actrice

Super ongemakkelijk interview bij 'Ellen'

Ellen Degeneres krijgt haar eigen interview niet van de grond bij 'The Ellen Show': ze worstelt zich door de ene ongemakkelijke vraag na de andere.

Door redactie, 30 november 2019 om 09:54

Amerikaanse actrice Dakota Johnson was op bezoek bij The Ellen Show en het interview komt niet echt op gang. De actrice en comédienne worstelen zich door de ene ongemakkelijke vraag na de andere.
Johnson heeft een film te promoten bij The Ellen DeGeneres Show, maar DeGeneres is vooral geïnteresseerd in het verjaardagsfeestje van de actrice. Er volgt een gesprek over uitgenodigd zijn of niet, en ze komen er niet helemaal uit. DeGeneres is op haar Instagram nog enthousiast over het bezoek van Dakota aan haar show, en noemt haar een goede vriend.

View this post on Instagram

Everyone needs a friend like @DakotaJohnson.

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) onNa het zien van het interview twijfelt de kijker er wel aan of de twee elkaar mogen. Er vallen meerdere pijnlijke stiltes tijdens het interview. Johnson gelooft duidelijk niet in Ellen’s populaire act, en denkt dat Ellen Hollywood-nep is. Het geheel is erg ongemakkelijk.

Bekijk hier het merkwaardige interview bij The Ellen DeGeneres Show!

Bron: YouTube

Lees meer over: Ellen DeGeneres, The Ellen Show, Dakota Johnson

Populair nieuws