Verliefde Game of Thrones-acteur ziet verrassende spin-off wel zitten!

Verliefde GoT-acteur wil deze verrassende spin-off

Heel wat fans zouden de spin-off maar wat graag zien verschijnen!

Geoffrey Ketels, 30 november 2019 om 19:00

Game of Thrones staat er om bekend een serie te zijn waarin de liefde voor heel wat mooie, maar ook pijnlijke momenten heeft gezorgd. Eén van de meest opvallende liefdesverklaringen in de reeks kwam van Tormund Giantsbane en werd gemaakt aan het adres van Ser Brienne of Tarth. Dit zou volgens één bepaalde Game of Thrones-acteur zomaar voer kunnen zijn voor een extra spin-off.
Weinig verrassend was het Game of Thrones-acteur Kristofer Hivju (die dus de rol speelt van Tormund Giantsbane) welke van mening is dat een potentiële relatie met Ser Brienne of Tarth wel interessant zou kunnen zijn voor een mogelijke, extra spin-off.

Lees ook: Eindigen de boeken van 'Game of Thrones' straks anders dan de serie?

Extra spin-off?
Aan Hivju werd tijdens een Game of Thrones evenement in de Engelse hoofdstad Londen de vraag gesteld of hij wel of niet te vinden zou zijn voor de komst van een spin-off. Dit in het bijzonder wanneer er een spin-off zou worden gemaakt over Brienne en Tormund. Meteen gaf de acteur aan dat hij daar absoluut voor te vinden zou zijn. Sterker nog, Hivju liet optekenen dat hij eerder zelf ook met een soortgelijk idee speelde:

"De spin-off zou zich bijvoorbeeld kunnen afspelen in Castle Black waar Brienne en Tormund de boel proberen te runnen. Elke aflevering zou 19 minuten moeten duren".

Ondanks het feit dat menig aantal fans wellicht zeker te vinden zouden zijn voor een dergelijke spin-off is er natuurlijk wel een niet onbelangrijk probleem. Brienne bleek namelijk helemaal niet geïnteresseerd te zijn in de roodharige, blauwogige leider van de Wildlings. Wellicht zal deze bijzondere spin-off er dus nooit echt komen... of toch?

Lees ook: Mysterieuze tweet 'Game of Thrones' doet fans schrikken

Bron: Nme.com

Lees meer over: Game of Thrones, spinoff, serie

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws