Commonwealth komt naar 'The Walking Dead'

Commonwealth komt naar 'The Walking Dead'

En dat zal in de loop van het elfde seizoen zijn.

Jim Pedd, 30 november 2019 om 15:26

Het begint er langzaamaan op te lijken dat de Commonwealth naar The Walking Dead komt. Daar hint showrunner Angela Kang in elk geval naar in een interview met Deadline. Alhoewel er nog acht afleveringen te gaan zijn in het tiende seizoen, sprak ze alvast over de elfde reeks.
In de boeken is de Commonwealth een netwerk van nederzettingen, met meer dan 50.000 overlevenden. Zij worden overheerst door Governor Pamela Milton en het verhaal rond deze beschaving diende in de comics uiteindelijk als eindspel. En dat zou ook zomaar eens kunnen gelden voor de serie.

Lees ook: Trailer voor tweede helft 'The Walking Dead' seizoen 10!

Einde op komst?
“Het heeft wat bevrijdends dat het einde van de comics eraan zit te komen,” aldus Kang in een interview. “Weet je, gelukkig hebben we met dit verhaal rond de Whisperers nog de comics. En voor seizoen elf hebben we nog de basis in het Commonwealth-verhaal. Dus we zitten nog niet helemaal zonder.”

Lees ook: 'The Walking Dead': Whisperer-oorlog gaat escaleren

“Maar ik denk dat het leuk is dat we nu een boel personages hebben die echt los staan van de comics, vooral wat de hoofdpersonen betreft, waardoor we op bepaalde manieren kunnen improviseren,” concludeerde Kang.

Bron: Deadline

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang, Commonwealth, Robert Kirkman, Comic

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws