Nog een oude bekende terug in 'The Walking Dead'?

Nog een oude bekende terug in 'The Walking Dead'?

Naast Maggie zou ook Eduardo terugkeren!

Jim Pedd, 01-12-2019 11:07

Dit seizoen nog keert Maggie (Lauren Cohan) terug in The Walking Dead. Het lijkt erop dat ze met zich een andere oude bekende mee gaat brengen. Eduardo, die gespeeld wordt door Peter Zimmerman, zou erin kunnen terugkeren.
Eduardo was voor het laatst in het achtste seizoen van de serie te zien. Maar showrunner Angela Kang bevestigde dat hij nog leeft. "Er zijn veel mensen bij Hilltop, dus een van de dingen die we wilden doen, is een grote hoeveelheid mensen laten zien. Waarschijnlijk zijn er meer mensen vertrokken met Maggie. En die mensen zullen we denk ik in de toekomst zien. En zij hebben andere reizen ondernomen."

Lees ook: Keert Rick terug in 'The Walking Dead'?

Keert Eduardo terug?
Als Eduardo inderdaad met Maggie weg is en straks terugkeert, zou hij de plek van Dante in de comics in kunnen nemen. In de comics grijpt Dante elke kans die hij krijgt om te proberen aan te pappen met Maggie. Ze kan dat niet echt makkelijk na het verlies van Glenn maar geeft hem uiteindelijk wel die kans.

Lees ook: 'The Walking Dead': Whisperer-oorlog gaat escaleren

De serie gaat op 23 februari weer verder. Maggie keert in de tweede helft van het tiende seizoen terug en is een vaste aanwezige in het elfde seizoen.

Bron: Insider

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Maggie, Angela Kang, Lauren Cohan, Peter Zimmerman

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws