Bryce Dallas Howard deelt blik achter de schermen 'The Mandalorian'

De actrice (en dochter van Ron Howard) regisseerde de vierde aflevering van de populaire serie.

Zilko Tarici, 01-12-2019 14:16

Hoewel we Bryce Dallas Howard vooral kennen als actrice, werkt ze ook langzaam aan een loopbaan als regisseur. Haar meest recente project is Chapter 4: Sanctuary, de vierde aflevering van Disney+-serie The Mandalorian. In de aflevering brengt Mando de Child (alias Baby Yoda) naar een afgelegen planeet om zich te verschuilen. Al snel blijkt dat de Mandalorian en zijn jonge metgezel nergens veilig zijn.
Lees ook: Baby Yoda-pop in 'The Mandalorian' werd bijna vervangen door CGI

Howard heeft nu via haar Twitter-account een aantal foto's van de aflevering gedeeld. Op de eerste foto zien we hoe Howard actrice Gina Carano instructies geeft. Carano maakte in deze aflevering haar debuut als personage Cara Dune. Op de tweede foto zien we Baby Yoda omringd door een aantal dorpskinderen en op de derde zien we Cara Dune en de Mandalorian. Al deze foto's kun je natuurlijk hieronder bekijken.

Lees ook: 'The Mandalorian'-serie is nu al een daverend succes

Girl power
Howard is de tweede vrouw die een aflevering van The Mandalorian regisseert. Deborah Chow nam eerder de derde aflevering (The Sin) voor haar rekening en keert later dit seizoen terug voor een andere aflevering. Daarnaast zijn Howard en haar vader Ron (die Solo: A Star Wars Story maakte) het enige vader-dochter duo dat werkzaam is in het Star Wars-universum.


Bron: Bryce Dallas Howard

Lees meer over: The Mandalorian, Gina Carano, Bryce Dallas Howard, Pedro Pascal, Baby Yoda

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam