Nieuwe Enterprise in 'Star Trek: Picard'?

Nieuwe Enterprise in 'Star Trek: Picard'?

Binnenkort meer over deze nieuwe Star Trek-serie!

Bram de Groot, 1 december 2019 om 17:27

De fans van Star Trek worden afgelopen periode weer verwend. Zo is er Star Trek: Discovery en verschijnt binnenkort Star Trek: Picard. In de laatste serie krijgen we mogelijk een compleet nieuwe Enterprise te zien.
In de prequelcomic 'Star Trek: Picard - Countdown #1' van Kirsten Beyer, Mike Johnson en Angel Hernandez is te zien / lezen hoe Picard een Starfleet admiraal is op het schip USS Verity NCC-97000, een 'Odyssey-class vessel'. Het gerucht gaat nu dat dit schip mogelijk de Enterprise-F is. Hieronder een afbeelding van de 'Odyssey-class vessel' via Star Trek Online en daarna een beeld op concept-art van de Enterprise-F.

Vanaf 23 januari!
De serie Star Trek: Picard zal de focus leggen op het personage Jean-Luc Picard uit de succesvolle serie Star Trek: The Next Generation (1987 - 1994). Uiteraard is het weer Patrick Stewart die invulling geeft aan Picard.

Lees ook: Gloednieuwe trailer 'Star Trek: Picard'!

Vanaf 23 januari verschijnt Star Trek: Picard op CBS All Access en Amazon Prime Video, met tien afleveringen. Hieronder de cover van de genoemde comic.Lees ook: Alles is anders in 'Star Trek: Picard'

Bron: Comicbook.com

Lees meer over: Star Trek, Picard, Patrick Stewart, The Next Generation, Star Trek Discovery

Populair nieuws