Eerste foto's baby Prins William in 'The Crown'!

Eerste foto's baby Prins William in 'The Crown'!

De cast van 'The Crown' is gespot tijdens het filmen van seizoen 4 in Spanje: de eerste koninklijke tour ooit van Prins William met Prins Charles en Prinses Diana door Australië.

Emma Nota, 3 december 2019 om 12:37

De cast van The Crown werd gespot tijdens het filmen van seizoen 4 in Spanje, waarmee de reis van Prins Charles en Prinses Diana in Australië in 1983 werd nagebootst. Dit was ook de eerste koninklijke tour ooit van Prins William.
Op de foto's van de set is Emma Corrin te zien, die prinses Diana zal spelen in het volgende seizoen van The Crown. Ze loopt de trap op naar een vliegtuig met baby William in de armen van een actrice die zijn kindermeisje speelt.Prinses Diana maakte er een punt van om haar twee zonen, Prins William en Prins Harry, een zo normaal mogelijke jeugd te geven ondanks hun koninklijke rollen. Ze zouden te zien zijn tijdens de reguliere uitstapjes die kinderen maken, van uitstapjes naar het pretpark tot McDonald's. Diana zorgde er ook voor dat ze veel tijd met haar jongens doorbracht, waaronder het meenemen van een bijna 1-jarige William op tournee, een primeur voor een koninklijke baby.

Lees ook: 'The Crown' vindt nu al een nieuwe hoofdrolspeelster?

Helaas zal Prins William waarschijnlijk niet zijn personage op het scherm zien, hij heeft aan Oscar-winnaar Olivia Colman verteld dat hij niet naar The Crown kijkt! Colman speelt koningin Elizabeth in het derde en vierde seizoen van de succesvolle Netflix-show. Ze ontmoette de hertog van Cambridge tijdens een receptie in Buckingham Palace en vroeg het de prins toen, waarvan ze toegeeft dat "het niet goed ging".

"Ik was zo opgewonden en vroeg: Heb je het bekeken? Zijn antwoord was een keiharde nee. Maar hij was heel charmant en heel lief."

Lees ook: Claire Foy terug voor meer 'The Crown'!?

Bron: People

Lees meer over: The Crwon, Colman, Prins William

Populair nieuws