Claire Foy terug voor meer 'The Crown'!?

Claire Foy terug voor meer 'The Crown'!?

Ze was toch klaar na het tweede seizoen?

Jim Pedd, 28 november 2019 om 07:06

Actrice Claire Foy mag dan wel klaar zijn met Netflix-serie The Crown, helemaal klaar als Queen Elizabeth lijkt ze dan weer niet. De actrice is, zo schrijft de tabloid Daily Mail, gespot op de set van de serie.
Daar nam de 35-jarige actrice in een witte jurk plaats voor de camera. Naar het schijnt speelde ze de speech van Queen Elizabeth op haar 21ste verjaardag na. Dat zou dus een flashback zijn voor in het vierde seizoen van de Netflix-serie. Dat seizoen wordt momenteel opgenomen en zal naar verluidt in november 2020 te streamen zijn.

Lees ook: 'The Crown' vindt nu al een nieuwe hoofdrolspeelster?

Queen Elizabeth
De serie van Netflix draait om Queen Elizabeth tijdens zes decennia van haar heerschappij. In haar speech, die ze in Zuid-Afrika gaf, maakte ze kenbaar haar leven aan de Commonwealth te zullen wijden. Foy speelde de Queen tijdens de eerste twee seizoenen.

Lees ook: Belangrijke hint verstopt in seizoen 3 van 'The Crown'

Afgelopen derde seizoen, dat net anderhalve week op Netflix staat, nam Olivia Colman de rol over van Foy. Zij is ook het vierde seizoen te zien en wordt dan zelf opgevolgd. Het gerucht gaat dat ze vervangen wordt door Imelda Staunton, iets dat door Netflix zelf ontkend wordt.

Bron: Daily Mail

Lees meer over: The Crown, Netflix, Claire Foy, Olivia Colman, Imelda Staunton

Populair nieuws