search
Succes-serie 'Fleabag' gaat de grens over!
Series / Nieuws

Succes-serie 'Fleabag' gaat de grens over!

'Fleabag' komt op Japanse televisie! Japans kanaal Wowow heeft de lokale rechten op de bekroonde serie van Phoebe Waller-Bridge weten te bemachtigen.

Fleabag komt op de Japanse televisie. Wowow heeft de lokale rechten op de bekroonde serie van Phoebe Waller-Bridge weten te verkrijgen.

De Japanse kanaal Wowow heeft beide seizoenen van zes afleveringen van Fleabag verkregen. De serie is geschreven door Waller-Bridge en speelt ook de hoofdrol als een vrouw die probeert relaties en het leven te begrijpen. De Emmy-winnende show is te zien op BBC Three in het Verenigd Koninkrijk en Amazon op de meeste andere internationale markten.

Lees ook: Netflix baalt nog steeds van hoger bod Amazon voor serie 'Fleabag'

Het wordt geproduceerd door Amazon and Two Brothers Pictures, die wordt ondersteund door All3Media. Het wordt gedistribueerd door All3Media International, die vooruit liep op de Wowow-deal op de ATF-markt in Singapore.

Wowow heeft ook rechten verkregen van het eerste seizoen van de Britse thrillerreeks Liar met Joanne Froggatt en Ioan Gruffudd.

"We streven ernaar om verhalen te vertellen die universeel meeslepend zijn en resoneren met kijkers over de hele wereld, dus het is geweldig om te zien dat deze zeer verschillende series de kans krijgen om dat te doen."

Lees ook: Emmy-winnaar 'Fleabag' krijgt geen derde seizoen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen