Kirk Cameron te zien in laatste seizoen 'Fuller House'

Kirk Cameron in laatste seizoen 'Fuller House'

De acteur maakt onverwachts zijn opwachting in het vijfde seizoen van de reeks!

Geoffrey Ketels, 4 december 2019 om 09:31

Het verhaal van Fuller House is bijna voorbij. Het vijfde seizoen is dan ook het laatste voor de reeks. Toch zullen de eindcredits van de Full House spinoff pas te zien zijn nadat Kirk Cameron nog even zijn opwachting heeft gemaakt!
Kirk Cameron, bekend van onder meer Growing Pains zal dus de cast van Fuller House voor het vijfde en laatste seizoen vervoegen. De acteur verschijnt in een aflevering welke van de hand komt van Candace Cameron Bure. In een reactie op de komst van Cameron heeft Bure alvast het volgende laten optekenen:

"Mijn broer Kirk zal te zien zijn in een aflevering dit seizoen. Dat was echt een fantastische verrassing. Het voelt een beetje zoals een jaren '90 aflevering. Niet alleen mijn broer is er in te zien, maar ook Lisa Loeb. Tijdens diezelfde week had ik ook de leiding over een episode dus het was helemaal geweldig."

Lees ook: 'Fuller House' cast: "Niet te geloven dat het allemaal voorbij is"

Full House
Wat dit nieuws natuurlijk extra bijzonder maakt is dat Kirk Cameron in het verleden reeds te zien was in Full House. Hij verscheen namelijk in een aflevering van de reeks in het jaar 1988. Toen speelde hij het personage van "Cousin Steve".

De eerste helft van het vijfde seizoen van Fuller House verschijnt op streamingdienst Netflix op 6 december 2019.

Lees ook: Netflix-serie 'Fuller House' krijgt een vijfde en laatste seizoen

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Fuller House, Kirk Cameron, serie

Informatie over de serie: Fuller House

Populair nieuws