Foto 'The Falcon and The Winter Soldier' hint naar leven na de Blip

De Blip in 'Falcon and The Winter Soldier'

De serie speelt uiteraard af na Endgame.

Bram de Groot, 4 december 2019 om 09:30

In 2020 zien we verschillende verhalen in het Marvel Cinematic Universe. De film Black Widow werpt een blik op het verleden van dit personage, vervolgens kijkt Enternals naar de oorsprong van het Marvel-filmuniversum en in de serie The Falcon and The Winter Soldier wordt gekeken naar een periode na "Blip".
De Blip is in het Marvel Cinematic Universe de situatie dat de helft van het leven in het universum terugkeert, nadat Bruce Banner de Snap van Thanos heeft hersteld. Het gevolg is dat er een groep mensen leeft die vijf jaar jonger is dan de andere helft die de Snap overleefde. Onderstaande nieuwe setfoto van The Falcon and The Winter Soldier laat zien dat de wereld zich herstelt en dat in de verkoop van huizen gretig gebruik van de Blip wordt gemaakt.


In augustus op Disney+
Het is nog wel even wachten op de eerste Marvel-serie, waarin hoofdrollen zijn voor Anthony Mackie (Sam Wilson a.k.a. Falcon a.k.a. de nieuwe Captain America?), Sebastian Stan (Bucky a.k.a. The Winter Soldier) en Daniel Brühl als Helmut Zemo a.k.a. Baron Zemo. De zesdelige miniserie verschijnt waarschijnlijk niet eerder dan augustus 2020.

Bron: MCU Direct

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws