search
Foto 'The Falcon and The Winter Soldier' hint naar leven na de Blip
Series / Nieuws

Foto 'The Falcon and The Winter Soldier' hint naar leven na de Blip

De serie speelt uiteraard af na Endgame.

In 2020 zien we verschillende verhalen in het Marvel Cinematic Universe. De film Black Widow werpt een blik op het verleden van dit personage, vervolgens kijkt Enternals naar de oorsprong van het Marvel-filmuniversum en in de serie The Falcon and The Winter Soldier wordt gekeken naar een periode na "Blip".

De Blip is in het Marvel Cinematic Universe de situatie dat de helft van het leven in het universum terugkeert, nadat Bruce Banner de Snap van Thanos heeft hersteld. Het gevolg is dat er een groep mensen leeft die vijf jaar jonger is dan de andere helft die de Snap overleefde. Onderstaande nieuwe setfoto van The Falcon and The Winter Soldier laat zien dat de wereld zich herstelt en dat in de verkoop van huizen gretig gebruik van de Blip wordt gemaakt.


In augustus op Disney+
Het is nog wel even wachten op de eerste Marvel-serie, waarin hoofdrollen zijn voor Anthony Mackie (Sam Wilson a.k.a. Falcon a.k.a. de nieuwe Captain America?), Sebastian Stan (Bucky a.k.a. The Winter Soldier) en Daniel Brühl als Helmut Zemo a.k.a. Baron Zemo. De zesdelige miniserie verschijnt waarschijnlijk niet eerder dan augustus 2020.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen