search
Dit 'Walking Dead'-personage heeft een link met Rick Grimes
Series / Nieuws

Dit 'Walking Dead'-personage heeft een link met Rick Grimes

Er is nog een teaser voor de filmtrilogie.

AMC heeft de identiteit onthuld van een belangrijk personage in het Walking Dead-universum. Ze zal voor het eerst verschijnen in de tweede spin-off, The Walking Dead: World Beyond en krijgt daarna mogelijk een rol in de drie films die gemaakt worden rond Rick Grimes.

Julia Ormond speelt een personage met de naam Elizabeth. Zij was het vijfde seizoen van Fear the Walking Dead te zien aan het hoofd van een legertje zwartgeklede soldaten en komt ook voor in de trailer voor de spin-off World Beyond. Daarin horen we haar zeggen dat haar gemeenschap de laatste baken van hoop is voor de mensheid.

Lees ook: Link met Rick in tiende seizoen 'The Walking Dead'?

Connectie met Rick
Elizabeth lijkt de leider te zijn van de nieuwe gemeenschap. Zij is daarmee het hoofd van een van drie grote samenlevingen in de wereld na de apocalypse en staat aan het hoofd van de mysterieuze CRM. Dat is een organisatie met als symbool drie cirkels, die staan voor de drie samenlevingen.

Lees ook: Nog een oude bekende terug in 'The Walking Dead'?

De spin-off speelt zich een decennium na het einde van de wereld af en draait om een groepje tieners die de wijde wereld in trekken. Gelinkt aan de serie is de CRM, een organisatie die Rick Grimes meenam nadat hij bijna dood ging.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen