search
Exclusieve foto's Alfred's dochter in 'Batwoman'
Series / Foto's

Exclusieve foto's Alfred's dochter in 'Batwoman'

De \'Alfred Pennyworth\' familie breidt uit! Behalve Alfred, de butler van Batman, is nu ook Alfred's dochter te zien in \'Batwoman\'

In de zevende aflevering van het eerste seizoen introduceert de superhelden-serie Batwoman Julia, de dochter van Batman's butler Alfred Pennyworth.

Lees ook: 'Batwoman' krijgt na een tegenvallende start toch een volledig eerste seizoen!

Entertainment Weekly heeft bevestigd dat Christina Wolfe (The Royals) het DC Comics-personage speelt. Ze is te zien in de twee exclusieve afbeeldingen van haar met Ruby Rose's Kate Kane en Camrus Johnson's Luke Fox.

Bekijk op instagram


Omschreven als een "sluwe en snelle Britse geheim agent," deelt Julia "een gecompliceerd verleden met Kate Kane, wat hun missie belemmert als de twee op hetzelfde doel af gaan," aldus de officiële karakterbeschrijving.

Hun voorgeschiedenis is al te zien in de onderstaande aflevering promo, waarin Batwoman worstelt met een figuur met een kap die uiteindelijk wordt onthuld als Julia.

In de strips zijn Alfred en Julia aanvankelijk vervreemd; Julia werkte wel bij de Bat-familie toen haar vader gewond raakte. Julia is niet het enige nieuwe karakter in Batwoman. In dit seizoen wordt ook The Rifle (Garfield Wilson) geïntroduceerd, een personage dat ook wordt geassocieerd met de Many Arms of Death in de strips.



Lees ook: Er zijn nog nooit zoveel LGBTQ's te zien in TV-series
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen