Nieuw op Netflix: Ian Somerhalder in de vampierenserie 'V-Wars'!

Ian Somerhalder is terug in een gloednieuwe vampierenserie!

Geoffrey Ketels, 05-12-2019 10:59

Vampierenseries zijn misschien wel populairder dan ooit. Eén van de namen waar menig aantal Netflix-abonnees reeds lange tijd naar uitkijken is V-Wars. Dat wachten is nu bijna voorbij, want het eerste seizoen van de reeks is vanaf morgen, donderdag 5 december te bekijken bij Netflix!
V-Wars vertelt het verhaal van een wereld die wordt geteisterd door een mysterieus virus dat zich in sneltempo lijkt te verspreiden. Niemand blijkt veilig te zijn voor de gruwelijke gevolgen die het virus met zich meebrengt. In een race tegen de klok is het Dr. Luther Swann (gespeeld door Ian Somerhalder) die niet alleen zijn vriend, maar ook de wereld tracht te redden van dit verschrikkelijke virus.

Lees ook: Ian Somerhalder (V-Wars) opgenomen in ziekenhuis

Ian Somerhalder
Niet alleen het verhaal van de reeks heeft bij veel mensen de interesse gewekt, dit geldt natuurlijk ook voor het optreden van Ian Somerhalder. Hij was eerder natuurlijk ook al te zien in die andere succesvolle vampierenserie, namelijk [i]The Vampire Diaries[/i]. Voor heel wat fans van deze reeks zal het toch even wennen zijn om Somerhalder in zijn nieuwe rol te zien.

In ieder geval, kijk jij reeds enige tijd uit naar het verschijnen van het eerste seizoen van V-Wars? Dan is het wachten nu zo goed als voorbij. Vanaf morgen, donderdag 5 december 2019 is de reeks namelijk te bekijken op Netflix. Heb je eerder nog niets gezien van V-Wars? In dat geval is het natuurlijk een aanrader om eerst even de trailer te bekijken!


Lees ook: Ian Somerhalder: "Niet bang voor nieuwe vampierenserie na The Vampire Diaries"

Lees meer over: VWars, serie, vampieren, Netflix, Ian Somerhalder

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in