Disney+ weet in een razend tempo abonnees aan zich te binden!

Disney+ groeit in een razend tempo!

Het gaat echt heel goed bij The Mouse House!

Jim Pedd, 7 december 2019 om 08:58

Binnen vijf dagen schreven zich al vijftien miljoen mensen in op streamingdienst Disney+. Die doet het daarmee stukken beter dan concurrent Apple TV+, dat veel minder naamsbekendheid heeft. Binnen één dag namen tien miljoen mensen een abonnement op Disney+ en dat aantal groeide in de dagen daarna heel erg snel.
Dat stelt InMyArea op basis gegevens dat het in de dagen na de lancering verzamelde. Relatief veel mensen (driekwart) vindt Disney+ vooral een eerlijke prijs hebben. Je betaalt 6,99 euro per maand en krijgt daarvoor alle content van Disney, Lucasfilm, Pixar en National Geographic. De komende jaren komen daar nog heel wat nieuwe dingen bij en dat maakt het de moeite waard.

Snelle groei
Disney+ had bij lancering nog niet de helft zoveel content als Netflix. Maar dat hoeft ook niet, want het idee van Disney is vooral om kijkers één platform voor zijn eigen content te bieden. En dat platform moet populair blijven door constante groei. Wekelijks worden er nieuwe afleveringen toegevoegd van series als The Mandalorian en The World According to Jeff Goldblum. En daar Disney+ het nieuwe thuis van onder meer Lucasfilm en Marvel is, komt daar veel nieuws bij.

Zo verwachten we een serie rond Obi-Wan Kenobi en komen er vanaf volgend jaar meerdere series rond Marvel-personages online te staan. Momenteel is Disney ook nog in lang niet alle landen van de wereld beschikbaar en door de gestage groei van beschikbaarheid, zal het aantal abonnees ook rap blijven groeien.

Bron: InMyArea

Lees meer over: Disney Plus, Disney, Streamingdienst

Populair nieuws