Hitserie 'Vikings' is binnenkort ook te bekijken op Netflix!

'Vikings' binnenkort te bekijken op Netflix!

Nog meer goed nieuws voor fans van de serie 'Vikings'!

Geoffrey Ketels, 7 december 2019 om 08:57

Het zesde seizoen van de razend populaire serie Vikings is van start gegaan op Ziggo. Goed nieuws voor de fans, maar er is meer. Ook streamingdienst Netflix heeft namelijk een mooie aankondiging gedaan. De eerste vijf seizoenen van de hitserie verschijnen namelijk binnenkort op de streamingdienst!
Vikings is een razend populaire serie van History Channel. De reeks vertelt het verhaal van de veroveringen van Ragnar Lothbrok. Deze eenvoudige Viking heeft de leiding over een aantal gewaagde aanvallen op Groot-Brittannië. Zijn strijdlustige vaardigheden zorgen er voor dat hij langzaam maar zeker in de achting stijgt van andere Vikingen.

Lees ook: Epische trailer laatste seizoen 'Vikings'!

Gebeden zijn verhoord
Ondanks het feit dat heel wat Nederlanders reeds lange tijd vragende partij zijn voor het verschijnen van Vikings op Netflix is / was het ook op verschillende andere manieren mogelijk om de reeks te volgen. Zo was ze eerder te zien op Fox en kan de reeks ook worden bekeken bij Ziggo en door KPN-abonnees die over een pluspakket beschikken. In ieder geval mag het duidelijk zijn, fans van de serie Vikings kunnen zich gaan opmaken voor een paar zeer mooie maanden.

Wanneer de eerste vijf seizoenen van Vikings nu precies op Netflix zullen verschijnen? Dat gebeurt op 1 januari 2020! Wil je graag meteen ook al een voorsmaakje krijgen van wat het zesde seizoen allemaal in petto zal hebben? Bekijk dan zeker ook eens de onderstaande trailer!


Lees ook: Hitserie 'Vikings' stopt ermee!

Lees meer over: Vikings, serie, Netflix

Informatie over de serie: Vikings

Populair nieuws