Fans 'Game of Thrones' weten het zeker: The Winds of Winter komt eraan!

Fans 'Game of Thrones' dolenthousiast!

Het zesde boek in de franchise lijkt er eindelijk te komen.

Jim Pedd, 9 december 2019 om 08:52

Fans van Game of Thrones zijn er zeker van. Het zesde boek in de A Song of Ice and Fire komt snel uit. George R.R. Martin beloofde al dat het boek er voor volgende zomer zou zijn en nu verandert er van alles aan de domeinnaam voor het boek.
Het domein wordt, zo lijkt het, klaargezet om gebruikt te worden. Daarnaast zijn er wijzigingen aangebracht aan de Next Publication-sectie van de website van Martin zelf. Dus betekent dat, dat het boek er nu eindelijk gaat komen? Fans weten het zeker, en zullen blij zijn als dat het geval gaat zijn.

Lees ook: Eet Drogon het lichaam van Dany op in 'Game of Thrones'?

Lang gewacht
Ze wachten namelijk al sinds 2011 op de publicatie van het zesde van de geplande zeven boeken in de reeks. Het zesde boek is echter flink vertraagd omdat Martin enerzijds worstelde met het bij elkaar brengen van de vele verschillende verhaallijnen en anderzijds omdat de populaire schrijver alleen in zijn eigen huis aan de franchise werkt.

Lees ook: Waarom gaan al die hoofdpersonen dood in 'Game of Thrones'?

Aangezien Martin tig projecten tegelijk doet, en vaak van huis is, schrijft hij dus niet zoveel als hij zelf zou willen. Dat is ook de reden waarom hij uiteindelijk geen scripts meer schreef voor Thrones en dat aan anderen overliet. Maar nu lijkt het boek er dus eindelijk te komen!

Lees meer over: Game of Thrones, George RR Martin, The Winds of Winter

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws