Nog zes (!) onbekende cameo's in Crisis on Infinite Earth

Er is nog zoveel niet bekend over deze megacrossover.

Jim Pedd, 8 december 2019 om 14:47

De Crisis on Infinite Earths-crossover is een van de meest ambitieuze crossovers die er zijn. Maar als je dacht dat we al iedereen kennen die in de crossover te zien is, dan vergis je je. Producent Marc Guggenheim belooft dat er nog zes (!) cameo’s zijn die we niet kennen.
Fans zijn blij met de crossover. Er zitten drie Supermannen in, er zit een oudere Bruce Wayne in, Black Lightning komt langs om Supergirl, Batwoman, The Flash, Arrow en nog veel meer personages te helpen. Maar dat is, zo blijkt nu, nog lang niet alles.

Lees ook: Het Arrowverse had helemaal niet moeten bestaan

Meer op komst
“Ik weet dat er ten minste zes personages te zien zijn in de eerste drie uur, die we niet aangekondigd hebben. En ik werk nog altijd aan meer cameo’s voor de laatste twee uur. Natuurlijk hebben we er al heel wat aangekondigd, maar ik wil dat het publiek kan kijken en alsnog verrast wordt. Dus er zijn een aantal verrassingen die we geheim hebben weten te houden. En bepaald niet eenvoudig, kan ik je zeggen.”

Lees ook: Dit is hoe 'Batwoman' Crisis on Infinite Earths opzet

Dat vertelde Guggenheim tijdens een interview met IndieWire. In de Crisis is de Anti-Monitor te zien, ide belsoten heeft alle realiteiten te willen vernieitgen. In de comics kwamen The Flash en Supergril daarbij om het leven en werd het multiversum vernietigd. Daarop was er nog maar 1 aarde over met honderden helden.

Bron: IndieWire

Lees meer over: Arrowverse, Crisis on Infinite Earths, Marc Guggenheim, The CW

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws