'Als je het MCU nog wil kunnen volgen is een Disney+ abonnement wel een vereiste'

MCU wordt grootster en beter door de vele series

Marvel breidt de komende jaren enorm uit.

Jim Pedd, 11 december 2019 om 10:24

Het Marvel Cinematic Universe wordt groter en beter dan ooit door de series die men mag maken op Disney+. Dat vertelt Marvel-baas Kevin Feige in een interview over de toekomst van zijn filmstudio. Die verbreedt de komende jaren met series die als aanvulling op de bioscoopfilms dienen.
Het gedeelde universum wordt, zo vertelt Feige, “groter en beter dan ooit”. De kans om verhalen te vertellen op het kleine scherm geeft de kans om personages enorm uit te diepen. Dat is ook nodig, nu Marve even zonder megacrossovers in de vorm van de Avengers-films zit.

Lees ook: Apart: 'WandaVision' opgenomen voor een live publiek

Nieuwe toekomst
“Ik werk nu bijna twintig jaar voor Marvel. En de kans om het MCU te bouwen, en de 23-delige Infinity Saga, was buitengewoon,” aldus Feige tijdens het Marvel-panel tijdens de Comic Con Experience dit weekend. Maar nadat Avengers: Endgame te zien was, stelde hij de vraag wat er nu moest gebeuren.

Lees ook: Geheimhouding 'WandaVision' is krankzinnig

Het antwoord daarop is Phase 4, dat begint met Black Widow en uitbreidt met films als Eternals en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. En de series “geven ons de kans om verhalen te vertellen die veel dieper in gaan op de personages die je al kent en waar je van houdt.”

Bron: CB

Lees meer over: Disney Plus, Marvel, MCU, Kevin Feige

Populair nieuws